Kundcase

Vi samlar på nöjda kunder! Här kan du läsa om några av de utmaningar våra kunder stått inför och hur vi hjälpte till med en anpassad lösning. Både webbutveckling och anpassningar till digital skyltning.

DIGITAL SKYLTNING

Husman Hagberg

Objektpresentation för mäklare som skall kunna uppdatera skärmarna automatiskt från mäklarsystemet Vitec samtidigt som det skall finnas möjlighet för samarbetspartners att marknadsföra sig i. Företaget behöver inte hantera någon extra administration för att visa aktuella försäljningsobjekt i skyltfönstrets skärmar. Samtidigt erbjuds samarbetspartners så som banker, försäkringsbolag etc. att marknadsföra sig i skärmarna så att dessa finansierar sig själva.

Programmering av presentationslayout samt integration med mäklarsystemet Vitec. Eftersom integrationen redan är gjord räknar vi med ca 5-10 timmars anpassning till de mäklare som kör Vitec.

Contura / NIBE

Utmaning
Massuppdatering av erbjudande/sortiment hos Conturas olika återförsäljare i Europa. Ska locka besökare i butiken att hitta just Conturas spisar och visa sortimentet samtidigt som kostnaden för butiksreklam reduceras. Marknaden skall kunna delas in per region för att enkelt kunna massuppdatera grupper av skärmar i lokalt språk.

Lösning
Ska locka besökare i butiken att hitta just Conturas spisar och visa sortimentet samtidigt som kostnaden för butiksreklam reduceras.

Utveckling
Utbildning av systemet ca 3 timmar som företaget kör på egna servrar.

Hårdvara
Lamina 50″ – Elektronisk Rollup för inomhusbruk

Husman Hagberg

Utmaning
Skall kunna uppdateras centralt, regionsvis och lokalt av det enskilda hotellet. Skärmen skall oberoende av varandra, samtidigt kunna visa information på skärmen.

Lösning
Skärmarna är indelade i tre ”regioner” som oberoende av varandra visar information på skärmen. Längst ner har man valt att vis mat-Tina och göra reklam för frukost. Den övre delen hanteras av Best Western central. Mittendelen kan användas både för central information och lokala aktiviteter som sker på just detta hotell.

Utveckling
Programmering av presentationslayout samt infrastruktur hantering av regioner och användarkonton.

Kontorskollektivet

En snygg installation av Digital Signage skärmar på C/O Market i Kalmar!

Dessa kommer att användas som informationsskärmar, konferensskärmar men även för incheckning med hjälp av touch. Här används Samsungskärmar och mjukvaran Magic Info för uppdatering av budskap. Totalt 13 st skärmar.

OKG

Utmaning
Företaget vill enkelt för besökare, kunder och under mässor kunna förklara företagets olika verksamhetsgrenar samt efterhand enkelt kunna uppdatera underlaget presentationen när förändringar sker.

Lösning
Med en genomarbetad hemsida och en uppkopplad goDisplay touch skärm kan företaget enkelt och strukturerat visa den verksamhetsgren som är intressant för åhöraren. Samtidigt kan skärmen användas för att presentera hela företagets verksamhet för de som önskar. Mycket enkelt uppdateras presentationen utan att nya trycksaker behöver produceras.

Studio W

Utmaning
Produktsäljare med exponeringsmöjlighet. Skall kunna visa bilder, erbjudande och reklamklipp.

Lösning
Informationsskärmen visar reklamklipp i en slinga. Studio W har valt en Lamina 28″. Alla våra Lamina är utrustade med aluminium skenor på sidorna vilket möjliggör placering av hyllplan. Något Studio W har gjort för att exponera sina produkter.

Hårdvara
Lamina 28″ – Elektronisk Rollup för inomhusbruk, vit
Lamina 50″ / 28″ Hylla – Vit

WEBBUTVECKLING

EB Lagerhus

EB Lagerhus hemsida är byggd av Marinex Kommunikation och med WordPress. Sidan är sökmotoroptimerad och riktigt snabb, har enkla kontaktformulär, SSL-certifikat och är skyddad mot intrång.

Nordway Store

Nordway Store är byggd med WordPress och har många avancerade funktioner. Förutom anpassade login för butiker med egna sidor så har Nordway Store även en e-handelslösning byggd på WooCommerce.

Reves Interior

När Reves Interior behövde en ny e-handel fick vi uppdraget. Sidan är byggd med WordPress och WooCommerce och alla produkter som företaget lägger in i sin webbutik synkroniseras även till Google Ads och Facebook Business, så att marknadsföringen ska bli så enkel som möjligt.

GRAFISK DESIGN

Lantproffsen

Design av logotyp för Lantproffsen. Ett företag som säljer stall- och lantbruksprodukter online.