Kundcase

Vi samlar på nöjda kunder! Här kan du läsa om några av de utmaningar våra kunder stått inför och hur vi hjälpte till med en anpassad lösning. Både webbutveckling och anpassningar till digital skyltning.

DIGITAL SKYLTNING

Husman Hagberg

Objektpresentation för mäklare som skall kunna uppdatera skärmarna automatiskt från mäklarsystemet Vitec samtidigt som det skall finnas möjlighet för samarbetspartners att marknadsföra sig. Företaget behöver inte hantera någon extra administration för att visa aktuella försäljningsobjekt i skyltfönstrets skärmar. Samtidigt erbjuds samarbetspartners så som banker, försäkringsbolag etc. att marknadsföra sig i skärmarna så att dessa finansierar sig själva.

Contura / NIBE

Massuppdatering av erbjudanden och sortiment hos Conturas olika återförsäljare i Europa. Ska locka besökare att hitta just Conturas spisar som oftast visas i en typ av “Shop in Shop” hos t ex Elda-butikerna och visar sortimentet samtidigt som kostnaden för butiksreklam reduceras. Skärmarna delas in per region för att enkelt kunna massuppdatera grupper av skärmar i lokala språk.

Best Western

Uppdateras centralt, regionsvis och lokalt av det enskilda hotellet genom olika rättigheter i mjukvaran. Skärmen delas in i tre olika regioner. Lokalt kan hotellet på mittdelen visa aktuella erbjudanden och evenemang medan “Mat-Tina” huserar på den nedre delen med en film om Best Westerns frukost-satsning.

Kontorskollektivet

En snygg installation av digitala skyltar på C/O Market i Kalmar! Dessa kommer att användas som informationsskärmar, konferensskärmar men även för incheckning med hjälp av touch. Här används Samsungs skärmar och mjukvaran Magic Info för uppdatering av budskap. Totalt 13 st skärmar.

OKG

Företaget vill gör det enkelt för besökare, kunder och under mässor kunna förklara företagets olika verksamhetsgrenar samt efterhand enkelt kunna uppdatera underlaget presentationen när förändringar sker. Skärmen används även vid informationsmöten med personalen.

Studio W

Produktsäljare med exponeringsmöjlighet. Skall kunna visa bilder, erbjudande och reklamklipp under tiden kunden väntar. Passar de flesta ställen där produkter säljs och kunder behöver vänta på sin tur. Hanterar de flesta typer av media.

WEBBUTVECKLING & WEBBDESIGN

EB Lagerhus

EB Lagerhus hemsida är byggd av MX Kommunikation med WordPress. Sidan är sökmotoroptimerad och riktigt snabb, har enkla kontaktformulär, SSL-certifikat och är skyddad mot intrång.

Nordway Store

Nordway Store är byggd med WordPress och har många avancerade funktioner. Förutom anpassad inloggning för butiker med egna sidor så har Nordway Store även en e-handelslösning byggd på WooCommerce. Det genereras också provision till de butiker i kedjan vars kunder genomför köp från webbutiken. Betalfunktioner och koppling till Google Business är en självklarhet.

Reves Interior

När Reves Interior behövde en ny e-handel fick vi uppdraget. Sidan är byggd med WordPress och WooCommerce och alla produkter som företaget lägger in i sin webbutik synkroniseras även till Google Ads och Facebook Business, så att marknadsföringen ska bli så enkel som möjligt.

BaooBaoo

Modern e-handelsplats för både konsumenter och återförsäljare. Givetvis hanterar denna de flesta betalningsmetoder och har smarta kopplingar avseende merförsäljning och marknadsaktiviteter. Priser och lager uppdateras via affärssystemet.

4 Krogar

Stilren och strukturerad hemsida var fokus till restaurangen 4 Krogar i Växjö. Med brett sortiment och svårt att få kunder att navigera rätt i tidigare hemsida fick MX Kommunikation uppdraget hjälpa till. Vi är väldigt nöjda med resultatet som påvisas med stilren design och tydlig struktur. Vi gjorde även en koppling från hemsidan till 4 krogars digitala skyltar för visning av menyn i restaurangen.

Familjebyrån

Vi fick förfrågan från nystartade begravningsbyrån att ta fram en modern och informativ hemsida. MX Kommunikation är väldigt stolta över resultatet. Kreativitet är nyckeln till den stilrena hemsidan. Kommunikation och nära samarbetet med kunden resulterade att den grafiska designen, visitkort, fotografering & logotyp blev enastående.  

Lyft & Service i Oskarshamn

Ett växande bolag som vill växla upp för framtiden! Det kräver en hemsida där man enkelt förstår bolagets styrka och självklart en ”call to action” knapp, så kunden snabbt kan får den hjälp man söker! Hemsidan blev stilren med fina övergångar av bilder och filmer. Den familjära känslan som finns i bolaget blir stark när man klickar in på fliken ”om oss”. Vi på MX Kommunikation är nöjda över resultatet och framför allt glada att vi fick äran att hjälpa Lyft & Service mot framtida mål!

TempScanner

NS Gastro

E-handel för NS Gastro som tillhandahåller ett brett sortiment av restaurang och storköksutrustning. 

GRAFISK DESIGN

Lantproffsen

Design av logotyp till Lantproffsen som säljer stall- och lantbruksprodukter online.

Solkustens Ekonomipartner

Design av logotyp till ett nystartat företag inom redovisning i Oskarshamn. Logotypen utstrålar en exklusiv känsla som visar att kunderna får en pålitlig partner med nära kundrelation.

Fint Avsked - Helene Bolling

Design av logotyp, visitkort och webbsida samt porträttfotografering – för Helene Bolling’s nystartade företag ”Fint Avsked – Borgerlig Officiant vid begravning”.

TempScanner

Design och producering av logotyp, produktblad, banderoll, sargreklam, klistermärke, webbsida, annonser, film, fotografi samt sociala medier.

Marinex_Case_design4
Visitkort
grafisk-manual
Grafisk Manual

Familjebyrån

Nystartat företag i Oskarshamn inom begravningstjänster. Vi har hjälpt Familjebyrån med en röd tråd av designen för hela företaget.

FOTO & VIDEO

Familjebyrån

Porträttbilder och miljöbilder för Familjebyrån i Oskarshamn.

TempScanner

Nordway Store Oskarshamn