What we do best

Kundcase

Ett gediget urval av case vi fått ta fram åt våra fantastiska kunder!

Lantproffsen
Solkustens Ekonomipartner
Art of Phelipe
Dalhems Redovisning
Naturbutik
TempScanner
Familjebyrån
Ginbaren
Helene Bolling – Fint Avsked
OLAB – Oskarshamns Logitsik
Soul of Music
KartCenter
Husman Hagberg

Objektpresentation för mäklare som skall kunna uppdatera skärmarna automatiskt från mäklarsystemet Vitec samtidigt som det skall finnas möjlighet för samarbetspartners att marknadsföra sig. Företaget behöver inte hantera någon extra administration för att visa aktuella försäljningsobjekt i skyltfönstrets skärmar. Samtidigt erbjuds samarbetspartners så som banker, försäkringsbolag etc. att marknadsföra sig i skärmarna så att dessa finansierar sig själva.

Contura

Massuppdatering av erbjudanden och sortiment hos Conturas olika återförsäljare i Europa. Ska locka besökare att hitta just Conturas spisar som oftast visas i en typ av “Shop in Shop” hos t ex Elda-butikerna och visar sortimentet samtidigt som kostnaden för butiksreklam reduceras. Skärmarna delas in per region för att enkelt kunna massuppdatera grupper av skärmar i lokala språk.

Best Western

Uppdateras centralt, regionsvis och lokalt av det enskilda hotellet genom olika rättigheter i mjukvaran. Skärmen delas in i tre olika regioner. Lokalt kan hotellet på mittdelen visa aktuella erbjudanden och evenemang medan “Mat-Tina” huserar på den nedre delen med en film om Best Westerns frukost-satsning.

Kontorskollektivet

En snygg installation av digitala skyltar på C/O Market i Kalmar! Dessa kommer att användas som informationsskärmar, konferensskärmar men även för incheckning med hjälp av touch. Här används Samsungs skärmar och mjukvaran Magic Info för uppdatering av budskap. Totalt 13 st skärmar.

OKG

Företaget vill gör det enkelt för besökare, kunder och under mässor kunna förklara företagets olika verksamhetsgrenar samt efterhand enkelt kunna uppdatera underlaget presentationen när förändringar sker. Skärmen används även vid informationsmöten med personalen.

Studio W

Produktsäljare med exponeringsmöjlighet. Skall kunna visa bilder, erbjudande och reklamklipp under tiden kunden väntar. Passar de flesta ställen där produkter säljs och kunder behöver vänta på sin tur. Hanterar de flesta typer av media.

Formakök
Lantproffsen
A.M.O Klimatteknik
TempScanner
Latitud57
Nordway Store
Familjebyrån
Oskarshamns Trafikskola
NS Gastro
Mikmas Cykel & Rehab
Nordway
BaooBaoo
When the World Sleeps
Lyft & Service

Vill ni jobba med oss?

Vill ni veta mer kring ert projekt eller är i behov av våra tjänster?

Fyll i formuläret, kom förbi vårt kontor på en kaffe, slå oss en pling eller tryck på knappen nedan för att läsa mer om vem du kan vända dig till kring just ert ändamål. Vi hörs!