Samsung SMART Signage

Med den bästa bildkvaliteten ger dessa skärmar kreativa idéer liv och gör det möjligt för företag att leverera innehåll som engagerar, informerar och underhåller. Hör av dig för offert!

Fristående skärmar

Locka publiken och förbättra effektiviteten i alltmer trånga miljöer genom att skapa en mer minnesvärd kundupplevelse med toppmodern UHD-bildkvalitet. Den inbyggda MagicINFO-spelaren, som stöds av det kraftfulla TIZEN-operativsystemet, ökar bildskärmens övergripande prestanda, möjliggör sömlös innehållshantering och innehållsövergång.

Samsungs digitala bildskärmar ger professionell bildkvalitet med överlägsna kontrastförhållanden och ljusstyrkor i branschen.

Videoväggar skapar en unik upplevelse. Med Extreme och Ultra Narrow bezel hjälper publiken fokusera på ditt innehåll, inte på skärmen.

Videoväggar​

Extremt smal bezel för att hålla publiken inriktade på innehåll snarare än själva bildskärmen. (*Gäller endast vissa modeller)

Enkel installation för att hålla varje bildskärm på plats utan att distrahera tittarna.

Interaktiva skärmar​

Använd interaktiv digital skyltning och skärmar för att förenkla möten och öka samarbetet. Deltagarna kan använda sina personliga enheter för att enkelt dela innehållet. Och inbyggda kreativa verktyg gör att man kan skapa iögonfallande presentationer på bara några ögonblick.

Leverera rikt och dynamisk innehåll med skärmar från Samsung.

Utomhus- och fönsterkommunikation kräver starkare, mer mångsidig skyltning. Samsung-skärmarna har hög ljusstyrka och klarar extrema förhållanden.

Utomhusskärmar

Hög ljusstyrka på 2,500-nit, en ljusstyrkessensor som optimerar ljusstyrkan, Samsungs cirkulärpolariserande teknik och 5 000: 1 kontrastförhållande (3 000: 1 för 85 ”display) arbetar tillsammans för att leverera synliga meddelanden även i direkt solljus.
*Gäller OHD, OHD, OMD-W-serien