Webbutveckling

Vi kan WordPress, allt från utveckling av teman och tillägg till drift. Anpassa dina system med integration och automatisering till exempelvis er digitala skyltning.

Webbutveckling

Det finns många CMS och plattformar för att bygga hemsidor. Det mest populära är WordPress som driver mer än 33% av alla webbplatser på internet. Första versionen av WordPress släpptes 2003 och mycket har hänt sedan dess. Från början var det endast ett system för bloggare, men har sedan dess vuxit till ett komplett CMS för större hemsidor och webbplatser.

WordPress är ett säkert system som hela tiden utvecklas av en aktiv community och allt släpps som öppen källkod. Det är inte bara små företag som bygger sina hemsidor med WordPress. Stora företag som Sony Music Entertainment, Mercedez-Benz, BBC, Renault, Walt Disney, IBM, Toyota, Microsoft och många fler använder WordPress.

Våra utvecklare har jobbat med WordPress och utveckling sedan 2011 och har sjösatt hundratals projekt, stora som små. Vi jobbar med allt från mindre hemsidor som byggs med ett färdigt eller delvis färdigt tema till större projekt som byggs från grunden.

E-handel

WooCommerce är ett tillägg till WordPress och samtidigt det system som driver flest webbutiker på internet. WooCommerce släpptes först 2011 och mycket har hänt sedan dess. För några år sedan såldes det till Automattic som drivs av WordPress-grundaren Matt Mullenweg.

Eftersom både WordPress och WooCommerce byggs på öppen källkod finns det många utvecklare över hela världen som bidrar med sin kunskap och sina egna tillägg. Man behöver därför inte själv bygga avancerade kopplingar för att kunna ta betalt med kort eller faktura. Det finns färdiga kopplingar till Klarna, Svea ekonomi, Stripe, Swish och andra betallösningar som gör det väldigt enkelt att komma igång.

Oavsett om du behöver en ny e-handel eller om du vill byta till WooCommerce så kan vi hjälpa dig.

API-integrering

Vi hjälper dig att integrera befintliga system med er digitala skyltning eller webbapplikation. På så sätt kan man effektivisera arbetsflöden och spara massor med tid.