Digital skyltning!

DIGITALA SKYLTAR FÖRHÖJER ERA KOMMUNIKATIONSMEDEL!

Digital skyltning eller digital signage börjar bli den självklara kommunikationskanalen i nästan alla branscher. En av många fördelar med digital skyltning är möjligheten att få ut nya budskap direkt, enkelt och kostnadseffektivt.

Nå ut med ert budskap!

Nå ut och påverka, vid precis rätt tillfälle! Vi levererar smart kommunikation genom digital signage och digitala skyltar. Vi har ett brett utbud av skärmar och lösningar för just er och era behov oavsett vart ni vill synas.

På MX-Kommunikation har vi utvecklare som hjälper till att sätta upp de lösningar som passar er bäst och vi erbjuder er en lättnavigerad mjukvara för att styra innehållet på skärmarna. Snabbt, smidigt & enkelt!

Vad är digital skyltning?

Digital skyltning eller digital signage är en form av kommunikationskanal som används för informationsspridning, marknadsföring och underhållning. Det är digitala skärmar som finns utplacerade på offentliga miljöer eller på arbetsplatser.

Digital skyltning används mestadels till marknadsföring och information men även till underhållning. Det som skiljer sig åt jämfört med traditionella skyltar är att innehållet enkelt kan bytas ut och anpassas efter publik och miljö. Skärmarna kan även visa animering och i många fall vara utrustade med touch och fungera interaktivt.

Varför digital skyltar?

Slipp posters, leveranstider och tryckkostnader. Med digitala skyltar når ert budskap ut snabbt och direkt genom lättillgänglig mjukvara på de digitala skärmarna. Snabbt, smidigt och enkelt!

Innehållet är lätt att byta ut med de olika mjukvarorna vi använder oss utav. Ni kan styra innehållet oavsett vart ni befinner er, det spelar ingen roll om ni sitter på samma plats eller ska styra en skärm på en utav era anläggningar eller butiker.

Hur används digital skyltning?

Användningsområdet för digital skyltning är obegränsad. Till en början användes digital skyltning för reklam. Under tidens gång har fler förstått möjligheter att snabbt och enkelt skicka information digitalt. Enkelheten är ett faktum!

Med våra produkter och den kunskap vi besitter hjälper vi er att enkelt få ut det budskap/data som önskas till digitala skyltar. Som kund kan man smidigt uppdatera fritt i det molnbaserade gränssnittet eller integrera vi system för automatisk uppdatering.

Digital skyltar

Vi har ett stort sortiment av digitala skyltar för alla tänkbara ändamål som kontoret, lobbyn, mässan, entrén eller er butik.

Utomhusskärmar

Ljusstarka utomhusskärmar för att nå ut med ert budskap som syns lika bra på dagen som på natten.

Fristående skärmar

Perfekt att placera i entré, i butiken, på kontoret eller mässan. Touchmöjligheter finns för att utöka användningsområdet avsevärt.

Touchskärmar

Här finns det mängder med olika möjligheter för att nå ut med ert budskap. Låt era kunder navigera via skärmarna med touchfunktion.

Fönsterskärmar

Används oftast i skyltfönster och butiksinredning för att visa det senaste eller era kampanjer.

Videoväggar

Stora budskap kräver större lösningar. Videoväggarnas användningsområden är stora. Allt från lokala pizzerian till det stora företaget.

MAGIC INFO - En smart mjukvara!

Användarvänligt webbaserat publiceringsverktyg!

Magic INFO Server är en unik produkt framtagen av Samsung själva, för deras SOC-skärmar. Vi kan erbjuda en komplett molnlösning som är framtidssäkrad för alla skärmar från Samsung.

Oavsett hur många digitala skärmar du behöver hantera blir allt lättare att hantera nu genom MagicINFOs strömlinjeformade och centraliserade funktioner. En nätverksbaserad lösning som kombinerar allt i ett förenklat format och ger dig fullständig hantering och övervakning av dina innehållsutplaceringar.

Magic Info - Server Full

Det här är den fulla serverversionen. Uppdatera innehållet varifrån du vill!

 • Spela eller streama video, bilder, dokument som Powerpoint, PDF.
 • Spela RSS-flöden och webbelement (hemsida/app).
 • Verktyg för att skapa innehåll till videoväggar.
 • Schemalägg innehåll från vissa användare/grupper.
 • Virtuell fjärrkontroll till skärm och skärminspelning.
 • Övervakning i form av status på skärm och server.

Magic Info - Server Lite

En lite lättare variant av server-versionen med de vanligaste funktionerna.

 • Spela upp video, bilder och dokument som Powerpoint, PDF.
 • Virtuell fjärrkontroll till skärm och skärminspelning.

Magic Info - Express

Programvaran körs på PC eller Mac-dator och skickar uppdateringar via det lokala nätverket (samma som skärmen är ansluten till).

 • Spela upp video, bilder och dokument som Powerpoint, PDF.
 • Widgets i form av väderprognos eller klocka.
 • Bädda in media från annan källa på skärmen.