Foto, film & drönare!

Dags för nytt material i bildväg, rörlig media, kampanjfilm eller ett par schyssta drönarbilder? Vår fotograf erbjuder en bred kompetens inom foto, film och drönare och utför alla tänkbara områden för att passa er verksamhet och era behov.

Vi kan foto!

Produktbilder, bröllop, drönarfoto, inredning till porträtt, vi fotar allt, hos er eller i vår studio. Fyll din webbsida eller dina sociala medier med våra bilder. Våra fotografer har många års erfarenhet och är redo för era uppdrag!

Drönare

Vi har även de nödvändiga licenserna som behövs för att fotografera och filma med drönare. Tveka inte att kontakta oss för ert spännande uppdrag!

Vi kan film & rörlig bild!

En tydlig och inspirerande reklamfilm kan ge dina kunder den där rätta känslan för din produkt eller hemsida. Kanske har ni en produkt som behöver en instruktionsfilm, ska ni presentera en ny vara eller tjänst för en kund med hjälp av en film eller behöver ni nytt material till era sociala medier?

Reklamfilm, drönarfilm, företagsfilm, presentationsfilm, intervjufilm, instruktionsfilm etc. Dessa är några utav de exempel på olika typer av filmer vi producerar.

Sjöboviken - Promofilm

Latitud 57 - Aftermovie 2022

Smålandshamnar - Promofilm 2022

Simhallen - Reklamfilm

Attraktiva Oskarshamn - Centrumhandel

Oskarshamns Kommun - SSPF

Oskarsgalan - Aftermovie 2022

Oskarshamn älskar Ukraina

Attraktiva Oskarshamn - Stadens nya väggmålningar

Park 57 - Aftermovie 2022