Foto, film & drönare!

Dags för nytt material i bildväg, rörlig media, kampanjfilm eller ett par schyssta drönarbilder? Vår fotograf erbjuder en bred kompetens inom foto, film och drönare och utför alla tänkbara områden för att passa er verksamhet och era behov.

Fotografering & drönare

På MX-Kommunikation är vi passionerade kring fotografi och tar på oss uppdrag inom alla genrer och skalor. Oavsett om det är stora evenemang eller små ögonblick, strävar vi efter att fånga de små detaljerna som gör varje bild unik.

Vi tror att genom att leverera högkvalitativa och tankeväckande bilder kan vi hjälpa våra kunder att sticka ut och förstärka deras varumärkesidentitet. Vår dedikation till att fånga ögonblicken och berätta en historia genom våra bilder gör oss till det perfekta valet för alla fotografiska behov.

Vi tar på oss uppdrag med drönare för att ge variation i era bilder. Med alla nödvändiga licenser kan vi erbjuda spännande perspektiv och unika bilder från luften.

Film & rörlig media

En välproducerad och inspirerande reklamfilm kan inte bara sätta tonen för din produkt eller hemsida, utan också skapa en stark anslutning till dina kunder.

Oavsett om det är en instruktionsfilm för din produkt, en presentation av en ny vara eller tjänst, eller material för era sociala medier, kan film vara ett kraftfullt verktyg för att kommunicera ditt budskap.

Vi på MX-Kommunikation specialiserar oss på en rad olika filmtyper, inklusive reklamfilm, drönarfilm, företagsfilm, presentationsfilm, intervjufilm och instruktionsfilm. Genom att arbeta med oss kan du vara säker på att få professionellt utfört arbete som ger ditt varumärke en imponerande närvaro och engagerar din målgrupp på djupet.

Sjöboviken - Promofilm

Latitud 57 - Aftermovie 2022

Smålandshamnar - Promofilm 2022

Simhallen - Reklamfilm

Attraktiva Oskarshamn - Centrumhandel

Oskarshamns Kommun - SSPF

Oskarsgalan - Aftermovie 2022

Oskarshamn älskar Ukraina

Attraktiva Oskarshamn - Stadens nya väggmålningar

Park 57 - Aftermovie 2022