Hemsidor, e-handel, hosting, systemutveckling, support & underhåll

Vi har alla kompetenser som behövs för att tillgodose era behov inom allt kring hemsidor, e-handel, hosting, systemutveckling, support & underhåll. Ni har kommit helt rätt! Nedan finner ni mer info kring respektive område.

Dags för en ny hemsida?

Hemsidan är er anställda som alltid jobbar, som alltid visar vad ni gör och vart ni finns! Tänk på att det är ert digitala visitkort som alltid behöver vara uppdaterad och ert ansikte utåt.

Specialutvecklade hemsidor, e-handelslösningar eller en enkel sida, vi löser det! Vi ser till att skapa skräddarsydd webbdesign framtagen utefter er grafiska profil i WordPress.

Vi är en fullservice byrå för hemsidor med extra passion för resultat och långsiktiga relationer. Vårt mål är att öka er digitala synlighet och omvandla potentiella besökare till kunder.

Vårt team skapar webbdesign som håller hög kvalité, är originella och användarvänliga.

Dags för en ny e-handel?

Behöver ni en ny e-handel eller uppdatera er befintliga?

Vi hjälper er! Vi har gedigen erfarenhet av att bygga plattformar där likväl kunder som admin snabbt, smidigt och enkelt kan använda lösningarna utan krångel.

Vi använder oss utav WooCommerse för att tillsammans med WordPress bygga lösningarna.  Oavsett om du behöver en ny e-handel eller om du vill byta till WooCommerce så kan vi hjälpa dig. Vårt team skapar skräddarsydd webbdesign framtagen utefter er grafiska profil i WordPress.

Vi är en fullservice byrå för hemsidor med extra passion för resultat och långsiktiga relationer. Vårt mål är att öka er digitala synlighet och omvandla potentiella besökare till kunder.

Vi hjälper er med systemutveckling!

Behöver ni smarta lösningar? Vi konfigurerar API-lösningar, bygger appar, skapar intranät och alla andra tänkbara lösningar och funktioner som ni kan tänkas behöva till ert företag.

Allt från att koppla ihop betalmedel till er e-handel, synka nya affärssystem, skapa smarta lösningar, förenkla hantering av digital skyltning till implementation av databaser.

Tveka inte på att kontakta oss gällande era funktioner eller lösningar ni kan tänkas ha hjälp att synka eller utveckla

Vi löser hosting, support & underhåll!

Behöver er hemsida, e-handel eller er digitala lösning assistans med hosting, behöver ni hjälp med DNS-hantering, hålla er hemsida vid liv, skydda från intrång, uppdatera plugins, hjälp med backuper? 

Vi finns här för att hjälpa er med dessa saker som kan kännas röriga, tunga eller tidskrävande.