Grafisk design

Vi hjälper er med allt från logotyper, grafisk profiler, webbsidor, trycksaker, kampanjer, sociala medier, fotografier och mycket mer. Tillsammans tar vi fram den rätta kommunikationen och designen för just din verksamhet!

Innehåll och strategi

Har ni svårt att komma på vad ni vill ha för innehåll i era kanaler? Vi kommer gärna med förslag! Vi tar tillsammans fram en strategi som hjälper er att nå ut till era kunder – med rätt budskap och bra innehåll. Vi hjälper er ta fram nya fotografier och filmer så ni får mer material att bygga er kommunikation med!

Grafisk design

En snygg, målinriktad och tilltalande design visar att ni är ett proffsigt och seriöst företag med en tydlig kommunikation. Det är viktigt att hålla en röd tråd i alla era kanaler – vi hjälper er gärna med detta!

Marinex_ikon_4

EFFEKTIV

marknadsföring

Att nå ut med sin reklam och marknadsföring är inte lätt. Det krävs att budskapet ska vara rätt och innehållet är intressant. Då spelar designen en stor roll. Vi hjälper er gärna att formge och gestalta era kampanjer som till exempel annonser, digitala skyltar, stortavlor, utskick och alla möjliga typer av marknadsföring.

Marinex_ikon_5

KREATIVa

ideer

Med en grym profilering kan man komma långt. Det är som en grafisk grund att alltid stå på. Och något som ger en känsla av ert företag. Logotyper, grafisk profil, fotografier, webbsida, PowerPoint-presentationer, brevmall, skyltar, reklamfilmer är bara några exempel på sånt som berättar vad ni är för typ av företag.

Marinex_ikon_6

ANPASSAT för

målgruppen

Hur ni ser ut på internet idag är jätteviktigt. Det är många gånger era kunder får en första kontakt med er digitalt. Det är då viktigt att skapa ett bra första intryck och en snygg design som håller på webben över tid. Webbsidor, appar, sidor och inlägg till Facebook och Instagram är något vi gärna hjälper till med.​